FORUM POŚWIĘCONE GRZE ART OF WARS I KLANOWI Z FIGHTERS
Ja zaczynałem od gladiatusa, później zacząłem grać w Awarsa. Następnie szukałem jeszcze jednej gry, więc weszłem na gladiatusa i weszłem na gladiatusa, by wyszukać nowej gry, to znalazłem Ikariam, ale miałem za mało marmuru i innych surowców luksusowych, więc usunąłem konto i szukałem znowu musiałem wyszukiwać, aż znalazłem Tanoth. Nieźle mi idzie, bo to jest podobne do Gladiatusa. W Gladiatusa gram na 13 i 10 servie, a w Tanothie na pierwszym. Później grałem w BattleKnight, ale zrezygnowałem, bo gra była zjechana.
Ostatnio edytowany przez rekin (03-01-2009 18:10:17)
Ja tez gram teraz w Ikariam, wczesniej jescze w Ogame, ale dla mnie za głupie to jest. A surowce luksusowe w Ikariam to musisz zalozyc kolonie na wyspie z innymi surowcami. Mi np, brakowalo kamienia, to zalozylem kolonie na wyspie obok gdzie sa kaminenie, i jeszcze blisko glownej, to szybko moglem przewozic statkami handlowymi.
Nowy użytkownik
polecam plemiona tam można podbijac wiochy jak ruwnież ją stracic rozbudowa wiochy jest ograniczona do 12 350 pkt można jeszcze rozwalac komus budynki i niema tam silnych jednostek jak smoki
Nowy użytkownik
jagby ktos sie rejerstrował na plemiona to dajcie św 20
po pierwsze polecam slownik
po drugie plemiona to beznadziejna gra... tam same dzieci graja
gralem tydzien bylem najlepszy w okolicy i mi sie znudzilo
Ostatnio edytowany przez Gerti (07-01-2009 17:10:03)
Nowy użytkownik
nadeślą ale jak masz na onet to musisz troche poczekac
Ostatnio edytowany przez damian1118 (10-01-2009 21:47:26)